Esther Bohte-de Wilde

Esther Bohte-de Wilde

Esther Bohte-De Wilde, een veelzijdige en creatieve vrouw. Openheid, transparantie, gevoelig, eigenheid en een mooie combinatie van gezond verstand met kennis van zaken, zijn woorden die de kern van de persoon Esther weergeven. Al deze kernwoorden maken haar tot een energieke en positieve persoonlijkheid.

De boeken die Esther schrijft en illustreert, zijn altijd geschreven vanuit het gevoel, vanuit haar hart. Deze manier van schrijven komt helemaal tot zijn recht in de thema’s waarover zij schrijft, zoals Hoogsensitiviteit, verlies en rouw. Het zijn boeken voor volwassenen en kinderen die aanspreken, steun geven en warmte uitstralen.
Met haar boeken worden gevoelige en ook lastige onderwerpen inzichtelijk gemaakt. Het geeft de lezer een gevoel van herkenning. De boeken kunnen een bijdrage leveren om situaties op een andere manier te benaderen en er sterker uit te komen. Ze geven inzichten en handreikingen om het omgaan met persoonlijke situaties aangenamer te maken. De woorden omarmen de lezer en het geeft hun een gevoel van erkenning, begrip, bewustwording en inzicht.

Als perfectionist laat Esther niet snel iets liggen. Op haar eigen werk is zij erg kritisch. Toch is zij ook bescheiden. Dit siert haar en geeft haar zachtheid en toegankelijkheid. Met haar geheel eigen kijk op zaken en door hier haar gevoel in te leggen, is Esther onderscheidend. Dit is terug te zien in haar werk.

Naast boeken schrijven, runt zij een uitgeverij en een praktijk. De uitgeverij zet zich in voor schrijvers om hun creatieve processen uit te werken tot een daadwerkelijk product. In haar praktijk biedt Esther begeleiding voor HSP (jong)volwassenen en kinderen en biedt ze tevens begeleiding op energetisch gebied. Ook geeft zij diverse lezingen en workshops over Hoogsensitiviteit, rouw en verlies, persoonlijke ontwikkeling en kruiden workshops.
En om met twee voeten in de klei te blijven staan, is zij fiscaal adviseur en runt haar eigen administratiekantoor en fiscaal adviesbureau.

Alles wat Esther aanpakt doet zij met veel passie en vuur. Hierdoor ontstaat een energie die aanstekelijk werkt en een positieve invloed heeft op iedereen die kennismaakt met haar.

Boeken van Esther

Boek Troost is voor iedereen anders Esther Bohte ISBN 9789082421446

ISBN 978-90-824214-4-6

Prentenboek Rana het regenboogkind ISBN 9789082421422

ISBN 978-90-824214-2-2

De reis van Sterretje ISBN 9789082421408 Esther Bohte

ISBN 978-90-8224214-0-8

Unieke De reis van Sterretje producten