Uitgeverij Voelsprietje stopt met uitgeven

Uitgeverij Voelsprietje stoptUitgeverij Voelsprietje stopt met manuscripten aannemen en nieuwe boeken uitgeven.

Wij hebben met veel plezier met alle betrokkenen samengewerkt. Het was prachtig, geweldig, uitdagend, spannend, avontuurlijk en we willen iedereen hartelijk bedanken voor de warme samenwerking, tijd en energie.

Wij wensen u al het goede. Ons boek…. is uit! The End!

Hartelijke groet,

Esther Bohte-de Wilde
Uitgeverij Voelsprietje

 

Manuscripten – STOP

Tijdelijke Manuscripten STOP bij Uitgeverij VoelsprietjeBELANGRIJKE MEDEDELING:

Wegens de stapels manuscripten die er nog op onze bureau’s liggen, hebben wij tijdelijk een manuscripten-stop ingelast. Zodra er weer ruimte is om nieuwe manuscripten te ontvangen, zullen wij dat hier melden.

Lezing hoogsensitieve kinderen – HSK in Veendam

Lezing Hoogsensitieve kinderen HSK In Balans Massage en Gezondheid VeendamAuteur Esther Bohte-de Wilde geeft een lezing over hoogsensitieve kinderen – HSK

Herken jij je kind in een groot inlevingsvermogen hebben, emotionaliteit, hang naar rechtvaardigheid, overprikkeld raken door licht of geluid, wijzer zijn dat wat bij de leeftijd past, anders zijn? Klaagt je kind vaak over hoofdpijn of buikpijn of slaapt soms slecht? Dan is er wellicht sprake van hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid.

Op verzoek geeft auteur Esther Bohte-de Wilde donderdag 13 juni wederom een lezing over hoogsensitieve kinderen (HSK) bij In Balans Gezondheid en Massage in Veendam. Esther schreef het prentenboek ‘Rana, het regenboogkind’. Rana krijgt in dit kleurrijke verhaal uitleg over wat zij voelt en ervaart als hoogsensitief  regenboogkind (HSK). Zij leert om met haar hoogsensitiviteit om te gaan, wat het met haar doet en hoe zij zich beter kan voelen.

Ouders, verzorgers, leraren en begeleiders die zelf niet hoogsensitief zijn, begrijpen vaak hoogsensitieve kinderen niet. Weten niet wat zij voelen en ervaren. Vaak weten zij ook niet hoe zij hoogsensitieve kinderen kunnen helpen en ondersteunen.

Esther, zelf hoogsensitief, vertelt over de ervaringen van de kinderen waar zij beroepshalve en privé mee in aanraking is gekomen. Ze is auteur van “Troost is… voor iedereen anders” en de prentenboeken “Rana, het regenboogkind” en “De reis van Sterretje”. Esther begeleidt in haar praktijk hoogsensitieve kinderen en (jong)volwassenen.
Tijdens de lezing kunt u vragen stellen of uw verhaal doen. Tevens geeft ze tips over hoe u een hoogsensitief kind kunt helpen.

♥♥♥

Lezing Hoogsensitieve kinderen – HSK

Donderdag 13 juni 2019 – 19.30 uur tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Adres:
In Balans Massage en Gezondheid
Boven Westerdiep 170
9641 LM Veendam

Kosten:  € 10,00 inclusief koffie en thee. Aanmelden voor de lezing kan via Margit Ceska van In Balans Massage en Gezondheid, e-mail: margit@inbalans.nu of via contact@uitgeverijvoelsprietje.nl.

 

 

Sprookjesmiddag i.s.m. Bibliotheek Ter Apel

Sprookjesmiddag Bibliotheek Ter Apel ontmoet auteur Theo ZwindermanDinsdag 21 mei – Bibliotheek Ter Apel

In samenwerking met Bibliotheek Westerwolde wordt dinsdagmiddag 21 mei een sprookjesmiddag georganiseerd.

Deze middag leest de Groninger kunstenaar Theo Zwinderman voor uit zijn nieuwe sprookjesboek ‘Vertel mij Sprookjes‘. Een boek vol eigentijdse en grappige sprookjes voor jong en oud. Na afloop kunnen de kinderen een originele kleurplaat van één van de sprookjes uit ‘Vertel mij Sprookjes’ kleuren en gaan we nog iets leuks doen, maar dat is nog een verrassing!

Kinderen, en (groot)ouders, mogen natuurlijk verkleed komen naar deze magische middag!

Tijdens de sprookjesmiddag is het ook mogelijk om het boek ‘Vertel mij Sprookjes’ aan te schaffen en te laten signeren door de schrijver. De sprookjesmiddag word je aangeboden door Bibliotheek Westerwolde en Uitgeverij Voelsprietje.

Dinsdag 21 mei
15.30 uur – 17.00 uur

Bibliotheek Ter Apel
Molenplein 21
9561 KS Ter Apel

Kom je ook?